پیام خانواده مهندس عابدی موسس و اولین رئیس آموزشگاه عالی جنگل و مرتع

2 دی 1396

خانواده مهندس عابدی با ارسال پیامی از مجموعه دانشگاه بخاطر برگزاری آیین نکوداشت شصتمین سال تاسیس دانشگاه قدردانی کردند.

در متن این پیام آمده است: بابت مراسم جشن شصت سالگی دانشگاه و نکوداشت یاد و خاطره تمامی بزرگانی که در ایجاد، استمرار، و پویایی این مرکز بزرگ علمی نقش داشته اند از طرف خانواده عابدی، از همه شما بزرگواران و دست اندرکاران سپاسگزاری مینمایییم.

در ادامه آمده: جا دارد تشکری ویژه ای هم داشته باشیم بابت چاپ کتاب زندگینامه، چاپ تمبر و سردیس زیبای مهندس عابدی. ای کاش ما هم میتوانستیم در جشن حضور داشته باشیم ولی حیف که به دلیل بعد مسافت و شرایط جسمی مهندس این امکان فراهم نشد.

متن کامل

تهیه سکه یادبود آیین نکوداشت شصتمین سالگرد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

7 آذر 1396

در یک طرف این سکه یادبود، آرم دانشگاه و در طرف دیگر نمای سازمان مرکزی دانشگاه به عنوان میراث ملی کشور، نقش بسته است.

متن کامل

مراسم نکوداشت 11 مهر، سالروز تاسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد

16 آبان 1396

مراسم نکوداشت 11 مهر، سالروز تاسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، در تالار خلیج فارس برگزار شد.

متن کامل

متن یادداشت نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی در دفتر یادبود نکوداشت

16 آبان 1396

دکتر نورمحمد تربتی نژاد نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی که خود عضو هیأت علمی این دانشگاه و از روسای گذشته این دانشگاه طی سالهای  81 تا 77 بوده است، در پیامی در خصوص یادبود نکوداشت شصتمین سالگرد تاسیس دانشگاه آورده است: